Vastgoedmarkt blijft veerkrachtig ondanks stijgende rente


 Goed nieuws! Ondanks de uitdagingen die de stijgende rente met zich meebrengt, is er nog steeds veel positiefs te vinden in de vastgoedmarkt. Recent onderzoek wijst uit dat de vastgoedmarkt veerkrachtig blijft, wat betekent dat er nog steeds mogelijkheden zijn om een prachtig huis te vinden, zelfs met de afnemende vastgoedkoopkracht.

In Vlaanderen kunnen gemiddelde gezinnen nog steeds een huis van99 m² kopen, wat een geweldige kans is om een comfortabel thuis te hebben. En als je naar Wallonië kijkt, is er nog meer reden tot optimisme, aangezien gezinnen daar maar liefst 137 m² kunnen kopen! Dit komt door de betaalbaarheid van vastgoed in die regio, wat fantastisch nieuws is voor degenen die op zoek zijn naar meer ruimte en mogelijkheden.

Als je op zoek bent naar een mooie woning of appartement inAntwerpen, Mechelen, Sint Niklaas en omstreken, dan ben je bij ons aan hetjuiste adres! We hebben een breed scala aan opties die perfect passen bij jouw budget. Neem zeker een kijkje in ons aanbod en ontdek de mogelijkheden die op je wachten. Een prachtige nieuwe woning is binnen handbereik! 🏠💰  

Wenst u graag meer te weten over hoe we u kunnen bijstaan? Wij nemen graag de tijd om u te ontvangen.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail