Quaries lopen Antwerp 10 miles


🏃‍♀️🏃‍♂️ Gisteren was het zover: de jaarlijkse Antwerp 10 Miles! Als trotse vastgoedspeler met kantoren in Antwerpen, Sint-Niklaas en Mechelen konden we natuurlijk niet ontbreken op dit sportieve evenement.

💪 Met een team van  enthousiaste Quares-medewerkers hebben we ons beste beentje voorgezet. Het was een fantastische ervaring en we zijn erg blij dat we hebben kunnen bijdragen aan de geweldige sfeer en het enthousiasme van alle lopers.

🏢 Bij Quares zijn we niet alleen gepassioneerd door sport, maar ook door vastgoed. We geloven sterk in duurzaamheid en energie-efficiëntie, en willen daarom ook op dat vlak een voorbeeld zijn voor anderen.  Door onze deelname aan de Antwerp 10 Miles willen we niet alleen onze medewerkers aanmoedigen om gezond en actief te blijven, maar ook ons engagement tonen voor een duurzamere toekomst. Want ook in vastgoed is het belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen en te zorgen voor een betere wereld.

👉 Wil je meer weten over Quares en onze aanpak van vastgoedbeheer, verkoop en verhuur, en energie-efficiëntie? Neem dan zeker een kijkje op onze website.

👏 Bedankt aan alle deelnemers en supporters voor deze fantastische dag! #Antwerp10Miles #Quares #duurzaamheid #vastgoed

Wenst u graag meer te weten over hoe we u kunnen bijstaan? Wij nemen graag de tijd om u te ontvangen.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail