Duurzaam bedrijventerreinmanagement op bedrijvenzones van Maasmechelen


Het bedrijventerrein Oude Bunders is met haar 167ha het grootste bedrijventerrein van Maasmechelen en beschikt over uitstekende troeven waaronder een multimodale ontsluiting via de E314, de Zuid-Willemsvaart en de belangrijke Maaslandse verkeersader N78. Daarnaast grenst Maasmechelen aan de Nederlandse grens.

Deze locatie heeft ervoor gezorgd dat zowel lokale, Vlaamse en internationale ondernemers hun weg hebben gevonden naar het bedrijventerrein.

De gemeente Maasmechelen koos voor een samenwerking met Quares voor het opzetten en faciliteren van meer samenwerking tussen de ondernemers op het terrein via de uitrol van een bedrijventerreinmanagement.

Alvorens operationeel van start te gaan, wordt er eerst een onderzoek gedaan naar het draagvlak bij de bestaande ondernemers en de mogelijkheden tot samenwerkingsverbanden.

Bij een positief vooronderzoek, zal een verderzetting van het operationeel parkmanagement mogelijk zijn en financiert de gemeente gedurende 4 jaar de opstart voor de bedrijventerreinvereniging.

Het vooronderzoek zal begeleid worden door Transition Heroes, een specialist in stakeholdersmanagement en transitiethema’s, en hierdoor samen met Annick, onze parkmanager, de eerste funderingen klaarmaken voor de opstap naar duurzame samenwerking.

Wenst u graag meer te weten over hoe we u kunnen bijstaan? Wij nemen graag de tijd om u te ontvangen.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail