Bedrijfsuitstap Breda werd criminele topper

Vrijdag 6 september stond al een hele tijd in onze agenda’s. De jaarlijkse bedrijfsuitstap is immers iets waar we allemaal heel sterk naar uit kijken bij Quares.

Geen presentaties, geen speeches, gewoon een hele dag fun en plezier met alle collega’s. Zoals elk jaar zijn het enkele collega’s die de organisatie van deze dag op hun nemen. Voor de andere blijft het een verrassing, al wordt er uiteraard uitgebreid op voorhand over gespeculeerd. 

Dit jaar trokken we dus naar Breda maar alvorens de bus op te stappen, staken we in onze thuisbasis Mechelen nog de handen uit de mouwen. Elk jaar koppelen we aan deze dag immers ook een maatschappelijke activiteit en dit jaar kozen de organisatoren voor de World Cleanup Day. Deze gaat eigenlijk maar door op 21 september maar bij deze hebben we vanuit Quares al het goede voorbeeld gegeven. Met 56 personen ruimden we al het zwerfvuil  op het bedrijventerrein Mechelen-Noord op. Met logistieke steun van de stad Mechelen en Mooimakers.




Op de middag kwamen we aan in Breda. Na een lekkere lunch in de Old Dutch Sports Bar lieten we ons vrijwillig opsluiten in “de hel van Breda”. De monumentale koepelgevangenis was het prachtige decor van onze enige echte Prison Escape. Een geweldige ervaring voor elk van ons.



Enthousiast over onze spannende ontsnappingsverhalen maakten we ons klaar voor het avondprogramma. En ja hoor zoals elk jaar hoort daar een thema en de nodige verkleedkledij bij. De bar van het prachtige en “heilige” hotel Nassau werd even het decor van zowat elke crimireeks of film. 




Na heel wat bekijks op straat kwamen we aan in de theaterzaal The Avenue. Na een lekker diner en het traditionele dansfeest onder begeleiding van Quares resident DJ Tom kropen we moe maar voldaan onder de wol. 

Na een stevig ontbijt keerden we terug richting Mechelen. Het was duidelijk stiller dan op de heenrit. Het beste bewijs dat het een geslaagde uitstap was. 

Wenst u graag meer te weten over hoe we u kunnen bijstaan? Wij nemen graag de tijd om u te ontvangen.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail