Quares preferred partner in design & build voor C&A

quares, preferred partner, design, build, C&A

C&A streeft ernaar om hun klanten ‘elke dag een bijzondere ervaring’ aan te bieden. Dit doen zij door zowel te investeren in hun “clicks” als in hun “bricks”. 2018 is voor hen de start van een grote implementatie wave van hun nieuwe winkelconcept, waarbij de focus ligt op een lichte en moderne touch.

Voor de aansturing van deze herinrichtingsprojecten had C&A nood aan versterking en dit zowel op lange termijn als op projectmatige basis. Gezien de positieve ervaring vanuit vroegere projecten heeft C&A versterking gevraagd bij het Design & Build team van Quares.

Voor de lange termijn ondersteuning heeft Quares een projectmanager full time gedetacheerd sinds midden januari en dit voor een periode van minimaal 1 jaar. Op projectmatige basis heeft Quares het projectmanagement uitgevoerd van de herinrichtingswerken in de winkel van C&A Doornik. Bij de uitvoering hiervan werd voor de eerste keer gewerkt volgens het principe van een LEAN planning.

De winkel werd opgeleverd begin maart na een uitvoeringsperiode van 6 weken.

Ook voor de toekomstige herinrichting van de winkel in Sint-Niklaas die gevestigd is in het Waasland Shopping Center zal C&A beroep doen op het team van Design & Build.

Wenst u graag meer te weten over hoe we u kunnen bijstaan? Wij nemen graag de tijd om u te ontvangen.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail